Jozef Rajtár
Jozef Rajtár 20. apríla 2021

Nakoniec

Nakoniec so mnou súhlasia, aj keď im to trvalo.

4 roky som búšil pri každej príležitosti do daňových podvodov, dával presné trestné oznámenia a tlačil na vyšetrovanie. A hlavne na to, aby to už nerobili. Nedali si povedať!

Podľa Imreczeho (bývalého šéfa daňových a colných úradov) a jeho smerákov bol problém s DPH problémom toho, že dôchodcovia na jarmoku a študenti na čašníckych brigádach nedávajú elektronicky vytlačené bločky. A preto máme každý rok o vyše 2 miliardy eur menej na DPH… Ja som tvrdil, že je to preto, lebo umožňujú a kryjú masívne daňové podvody!

Už to isté tvrdia aj niektorí z nich, citujem z uznesenia:

Prvú úroveň zabezpečoval Suchoba s Imreczem, druhú fázu spoločností, ich sídiel a fiktívnych konateľov, vedenie účtovníctva a výber peňazí z účtov zabezpečovala osoba s prezývkou ‚Doktor‘, tretiu fázu riaditeľ Daňového úradu Nitra Uharka cez svoju zástupkyňu Šmicovú,

píše sa v uznesení.

V dvoch prípadoch ho Suchoba s Imreczem zasvätili do ďalších podvodných schém. Jeho úlohou na KÚFS malo byť, aby sa to žiadnym spôsobom neriešilo,

opisuje dokument úlohu Makóa.

Koľko sme mohli mať dobre vybavených nemocníc so slušne zaplateným personálom?

Koľko sme mohli mať ušetrené pre ľudí, čo kvôli covidu prišli o živobytie?

A v neposlednom rade, dôchodcom, čo občas niečo na jarmokoch predávajú, by štát nemal brať nič. A keď to situácia umožní, dovoliť im predávať a uživiť sa.

Štát sa má postarať hlavne o to, aby sa aj štátne inštitúcie, ako daňové a colné úrady konečne očistili od mafiánov. Veľkých, aj lokálnych!

Nakoniec so mnou súhlasia.