Jozef Rajtár
Jozef Rajtár 29. januára 2021

Zatknutí! Nedal som im pokoj

František Imrecze patril k inteligentnej časti mojich protivníkov. Na menej vnímavých vedel urobiť dojem rozhľadeného šéfa veľkej inštitúcie, ktorému krivdí akýsi Rajtár. A večne ho naháňa za akési obstarávania a colné podvody, o ktorých on nevie, netuší a také niečo sa určite nemohlo stať. Dal dokonca rozhovor s nadpisom “Imrecze: Odmietam vyvolávanie dojmu, že niekto niečo ukradol!” Nakoniec sa po mojom tlaku zdvihol a zo svojej stoličky odišiel.

S jeho teraz zadržaným kumpánom sa spája moje veľké rozhodnutie ísť gaunerom po krku a začať čistiť Slovensko.

Krátko nato, ako som sa stal poslancom, prišla za mnou matka dvoch detí, rozrušená. Zastrašoval ju Kočner. Surovo, vulgárne, na ulici pred jej domom. A pred jej dvoma malými deťmi. Na žiadosť dnes zadržaného Michala Suchobu. Staval si vilu na úkor svojej susedky a v rozpore s povolením. A chcel mať zastrašených susedov, ktorí budú ticho, tak si zavolal svojho kamaráta Kočnera.

Do politiky som išiel ako ekonóm, keď som videl, v akom stave sú tu veci, zvažoval som, že s tým niečo urobím. Konanie týchto gaunerov voči žene – matke ma definitívne presvedčilo. Toto nepatrí do 21. storočia do Európy.

Odvtedy som im nedal pokoj… Božie mlyny ich dostihli súčasnou víchricou NAKA.