Špeciálny prokurátor Kováčik
Demokratická strana 25. októbra 2020

Kováčik vo väzbe. Súd práve rozhodol

Dívame sa na desivé vysvedčenie vlády Róberta Fica a Petra Pellegriniho. Za ich úradovania sa stalo Slovensko doslova mafiánskym štátom. Právo a spravodlivosť zverili ľuďom, ktorí sa stávali členmi zločineckých skupín a pomáhačmi mafiánov.

Špeciálny prokurátor Kováčik je obvinený zo založenia a zosnovania zločineckej skupiny, z korupcie, z vynášania utajovaných skutočností mafii a z toho, že pomáhal mariť vyšetrovanie vraždy policajta.

Za ostatné roky korupcia a zločinecké skupiny prerazili na najvýznamnejšie miesta štátu.

Dnes špecializovaný trestný súd rozhodol o tom, že špeciálny prokurátor Dušan Kováčik bude väzobne stíhaný.

Žili sme v absurdnej krajine. V krajine, kde zastrašovanie a vydieranie prichádzalo z najvyšších miest, kde nepohodlný novinár zmizol, alebo bol doma popravený, kde generálny prokurátor spolu s mafiánom inštaloval vo svojej kancelárii skrytú kameru, a kde sa pred ňou potom bavil s ministrom o tom, o koľko miliónov okradli ľudí. Krajina prelezená korupciou a mafiou.

Je zjavné, že doba sa zmenila. Policajti majú rozviazané ruky a robia svoju prácu. Pomáhajú a chránia. Chránia tých slušných pred grázlami. Aj pred takými, ktorí nosili naškrobené košele a vozili sa v limuzínach. Všetkým statočným vyšetrovateľom, prokurátorom a sudcom držíme palce.

Nezabudnime a nedovoľme, aby sa mafiánske časy vrátili.