Filip Rybanič
Jozef Rajtár 2. decembra 2020

Ďakujeme Filipovi Rybaničovi

za to, že v ťažkých časoch stál neochvejne na strane pravdy a spravodlivosti.

Priatelia,

môj bývalý asistent, Filip Rybanič, dnes dostal aspoň čiastočnú satisfakciu. Mladý chlapec sa pred vyše 4 a pol rokmi postavil proti celému mafiánskemu systému, ktorý mal takmer absolútnu moc. Mali vyšetrovateľov, prokurátorov, šéfov NAKA, politikov, sudcov, ale aj ľudí na pozíciách v (niektorých) bankách.

A tak namiesto vyšetrovania Kaliňáka, Bašternáka a bankových transakcií, zosnovala Kaliňákova mafia cez vtedajšiu NAKA komplot na Filipa. Prokurátor Bystrík Palovič, dokázateľne prepojený s Bašternákom, podpísal protizákonné “vyšetrovanie” a vyšetrovateľ Kučerka ho bez mihnutia oka vykonal a Filipa krivo obvinil.

Dnes sa Kučerka dostal do väzby za svoju službu mafii. Na tomto komplote sa podieľali ešte Tibor Gašpar a Bernard Slobodník (dnes vo väzbe, alebo obvinený, dokonca s priznaním).

Museli ubehnúť roky, aby sa veci rozplietli a prvé lúče spravodlivosti zasvietili! Vďaka všetkým poctivým vyšetrovateľom, ktorých mafia nezlomila, dnes máme nádej na trvalejšiu zmenu!

S Filipom stále chodíme po súdoch, no verím že všetko dobre dopadne! Filip nebojoval za seba, ale za to, aby naše deti vyrastali v krajine, kde nevládne mafia!

Čítajte viac: